www.penguinunited.com
www.penguinunitedstore.com It is currently Mon Dec 11, 2017 8:44 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Counter Strike Gameplay
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 7:42 am 
Offline

Joined: Fri Nov 11, 2011 7:27 am
Posts: 203

_________________
Image

Twitch Live Gameplay Channel :-
http://www.twitch.tv/darkdog786

My Youtube Channel
http://www.youtube.com/user/fastmike12/videos

Facebook :-
https://www.facebook.com/Darkdog786


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 14, 2012 1:07 am 
Offline

Joined: Mon Sep 03, 2012 2:20 am
Posts: 73
Config settings?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 14, 2012 2:09 am 
Offline

Joined: Fri Nov 11, 2011 7:27 am
Posts: 203
It's in the more section of the video mate.

_________________
Image

Twitch Live Gameplay Channel :-
http://www.twitch.tv/darkdog786

My Youtube Channel
http://www.youtube.com/user/fastmike12/videos

Facebook :-
https://www.facebook.com/Darkdog786


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 14, 2012 10:24 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 03, 2012 2:20 am
Posts: 73
Can those settings be good for my mouse? http://www.logitech.com/en-my/support/mice/344


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2012 3:13 am 
Offline

Joined: Fri Nov 11, 2011 7:27 am
Posts: 203
Does that mouse gave you ability to change DPI ?. I highly doubt it does. Sorry but you need to spend 60 bucks off amazon to buy a good gaming mice and logitech G500 is a good choice or any other gaming mice

_________________
Image

Twitch Live Gameplay Channel :-
http://www.twitch.tv/darkdog786

My Youtube Channel
http://www.youtube.com/user/fastmike12/videos

Facebook :-
https://www.facebook.com/Darkdog786


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2012 7:34 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 03, 2012 2:20 am
Posts: 73
Is there a way to check how many DPI my mouse have? And do you know the best settings for MW3 for my mouse? Cos, I don't know if I have enough money to buy that gaming mouse. I probably need to wait till Christmas to get it :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2012 8:34 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 11, 2011 7:27 am
Posts: 203
Sorry mate but you are out of luck till christmas :(. If you read some of the threads on the forums, they specifically state to have a gaming mice. I also used the same mouse bought it from best buy as soon as i got Eagle eye and played with that crappy mouse for one month.

_________________
Image

Twitch Live Gameplay Channel :-
http://www.twitch.tv/darkdog786

My Youtube Channel
http://www.youtube.com/user/fastmike12/videos

Facebook :-
https://www.facebook.com/Darkdog786


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2012 9:00 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 08, 2010 8:33 pm
Posts: 194
hello wrote:
Is there a way to check how many DPI my mouse have? And do you know the best settings for MW3 for my mouse? Cos, I don't know if I have enough money to buy that gaming mouse. I probably need to wait till Christmas to get it :(


From the link page you posted about your mouse I got the model number and it matches a thread here. But pretty sure its 1000dpi

viewtopic.php?f=12&t=51


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2012 9:14 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 03, 2012 2:20 am
Posts: 73
So higher DPI, the better? Sorry I don't know anything about mouses...

And right now I am using your config which is library/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=53&view=viewdownload&catid=34&cid=116

I gotta say that this is the best one for me so far, but there is still a little bit of jaggy movements when moving the mouse around. Not bad though because I got a MOAB (25 killstreak on MW3) with it.

Is there a way to remove those jaggy movements or do I just need to buy a better mouse?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 16, 2012 8:19 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 11, 2011 7:27 am
Posts: 203
hello wrote:
So higher DPI, the better? Sorry I don't know anything about mouses...

And right now I am using your config which is library/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=53&view=viewdownload&catid=34&cid=116

I gotta say that this is the best one for me so far, but there is still a little bit of jaggy movements when moving the mouse around. Not bad though because I got a MOAB (25 killstreak on MW3) with it.

Is there a way to remove those jaggy movements or do I just need to buy a better mouse?


COD games should not have jaggy movement at all, especially when you are using justtrying config. Although, the higher DPI is good for PC but not for EE but however, for U3 i had to increase the mouse DPI to 2200 and then adjusted the DZ where i can move fluently because of the Third Person Shooter game and it's low in game sensitivity. It looks like you need your DZ to be adjusted so try reducing them and see if that fixes your issue. You can also use the advance calibration for adjusting your DZ.

https://www.youtube.com/watch?v=z8LrI5o8Swc

_________________
Image

Twitch Live Gameplay Channel :-
http://www.twitch.tv/darkdog786

My Youtube Channel
http://www.youtube.com/user/fastmike12/videos

Facebook :-
https://www.facebook.com/Darkdog786


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group