www.penguinunited.com
www.penguinunitedstore.com It is currently Tue Jan 23, 2018 12:05 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: ...
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 8:52 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 03, 2012 11:45 am
Posts: 43
....


Last edited by Belfast on Tue Jul 09, 2013 3:38 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Fri Nov 16, 2012 9:41 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2012 6:23 am
Posts: 6
Ja gram na EE i gram w BF3. W ciagu miesiaca z K/D ratio 0,90 narazie na 1,15 i rosnie :D

Musze jednak zmienic mysz, mam obecnie A4 Techa, ktory pomimo, ze ludziom tu nie dziala, mi smiga pieknie. Jednak jest problem z rolka, ktora zamiast w dol przewija troche w gore, troche w dol :(

Chce sobie kupic Gigabyte m6900, ale nie wiem czy dziala. Ewentualnie g400


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 10:04 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 11, 2012 1:39 pm
Posts: 26
Location: PL
Tylko i wyłącznie G500 :geek:

_________________
EE 3.0 + G500 & QCK + Evo Xgame Pro
Sorry for my poor English!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 7:22 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 03, 2012 11:45 am
Posts: 43
Ja obecnie też G500. Wcześniej produkty Razera ale tylko podkładki od nich używam a reszta się kurzy. W zasadzie BF3 najczęsciej odpalam i ciągle szukam złotego środka w ustawieniach a to w myszy a to żadziej w eec.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Wed Nov 21, 2012 6:30 am 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2012 6:23 am
Posts: 6
Kurde kupilem tego gigabyte'a m6900 i dziala ok z EEC, ale ta myszka jest jakas mega dziwna, zle wyprofilowana. Jakos naturalnie krzywo klade na niej reke i mam dostep do prawego klawisza "po skosie", nad rolka.... Tragedia. I przy przewijaniu ciagle rolka sie klika....

Trzeba bylo tego logitecha kupic....

W BF3 uzywam 2000DPI


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 10:53 am 
Offline

Joined: Wed Jan 11, 2012 1:39 pm
Posts: 26
Location: PL
Gonzaga wrote:
Trzeba bylo tego logitecha kupic....

Sprzedawaj póki nowe i kupuj logitecha.
Belfast wrote:
W zasadzie BF3 najczęsciej odpalam i ciągle szukam złotego środka w ustawieniach a to w myszy a to żadziej w eec.

Też tak robiłem i ciągle było jakieś "ale". Najlepiej w moim przypadku sprawdziło się granie na jednych ustawieniach. Przyzwyczaiłem się i później tylko trening.
Dobrze jest też grać przy biurku, którego nie zastąpi żaden stolik itp.

_________________
EE 3.0 + G500 & QCK + Evo Xgame Pro
Sorry for my poor English!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Wed Dec 12, 2012 5:16 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 12, 2012 5:12 pm
Posts: 6
Siemacie, ja gram na g500, ale mam strasznie wkurzający problem, kiedy biorę prawy przycisk myszy (przybliżenie) i zaczynam strzelać, przybliżenie mi znika :/ i strzelam z biodra :/ mieliście podobnie? jakie macie ustawienia?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Wed Dec 12, 2012 5:18 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 12, 2012 5:12 pm
Posts: 6
Ja też gram na g500, ale jakaś zjebana chyba jest ta myszka :/ kiedy wciskam przybliżenie (prawy przycisk) i zaczynam strzelać, przybliżenie automatycznie mi się wyłącza i strzelam z biodra, przez co nie mogę nikogo uwalić :/ nie wiem o co chodzi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Fri Dec 14, 2012 9:29 am 
Offline

Joined: Wed Jan 11, 2012 1:39 pm
Posts: 26
Location: PL
Co masz ustawione w opcjach BF3 jeżeli chodzi o przybliżenie - naciśnij czy przytrzymaj?
Funkcje turbo - włączone/wyłączone?

@Belfast
Nie moge wysłać Ci PM...

_________________
EE 3.0 + G500 & QCK + Evo Xgame Pro
Sorry for my poor English!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Posiadacze EEC PS3
PostPosted: Sun Dec 16, 2012 1:08 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 16, 2012 1:01 pm
Posts: 1
Witam, wszystkich mam problem ze swoim EEC nie wiem dlaczego ale wszystko działa oprócz celowania. Chce ustawic na PPM lecz się nie da nawet próbowałem na Q i jest to samo. Wygląda to tak jak na tym filmiku :

http://www.youtube.com/watch?v=efYUFrjxR9A

Jeśli ktoś wie jak pomóc kontakt :
email: maxiorg@o2.pl
xfire: matwoz


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group